Powered by Blogger.

Sunday, October 10, 2010

Penantian berakhir

Salam n Sori kat kawan2 sekalian....Lama dah tak update blog....mmg ada yang mencari kemana menghilangnya mangkuk sorang ni.....Sebulan org berpuasa........sebulan pula aku bercuti raya..
bukan setakat bercuti raya......Setiap waktu aku menanti kemunculan insan baru dalam hidup ku....

9bulan 10hari

Dengan berkat doa kawan2.....n semua kenalan....akhirnya baby ku selamat di lahirkan pada 03.10.10.........
Ini la insan yang aku nantikan selama ini...dan ..Harta paling berharga dlm hidupku ....


26 ulasan:

sugar2 kapas strawberry said...

comel2..hehehe

hani said...

comelnya..tahniah..papa..

alinac lover said...

tahniah!!!

lama hilang..dok tgu juga muka baby ni.ecece..cumil!

Nur Hawa Mohd Zin said...

abad!!!!!!!!!!!!! comel nye...merah-merah lagi...wah tahniah ye...hye baby ni auntie awe...hehhe..eh bukan auntie tapi kakak awe..heheheh...wife sehat abad? ni dah balik pahang ke?

abad said...

TQ all.......tu gambar hari pertama n baru kuar dari labour room...wife ok...Hani,Yong,Awe....semua auntie DAYANG NUR SYUHADA.....Nak jadi akak dia pun boleh....

Alhamdulillah semua sihat...

::..pr.skYleto..:: said...

wah...comey yep baby...
tahniah ek..=)

Nur Hawa Mohd Zin said...

heheh...so kena panggil uncle abad..wakakka

abad said...

AWE.....uncle abad.....???/

Tapi mcm mimpi jea jadi ayah...

Nur Hawa Mohd Zin said...

yup sebab dah jadi ayah..hehehe...caya lah ye...syukur Allah kurniaan abad anak...dan rezeki..amin..

abad said...

amin.....Tq awe.....

atie said...

alhamdulillah.. tahniah abad dan isteri.. tomeynye!! bau baby best! nama pun sedap.. Dayang Nur Syuhada .. i like! :)

abad said...

thanksQ kak atie

persadaBiz said...

ala ala nomel nye.....
hargailah pemberian Allah ni sebaik baiknya, tahniah bro moga dilimpahkan rezeki

abad said...

ThankSq

Bb Hussain said...

tahniah abad..comelnya ;)

fiezah91 said...

tahniah pok.. haha.. cute

bluedianthus said...

Tahniah di atas kelahiran baby yang comel..:)

Cik Esah said...

congrats!!!
so nice n cute....hehehe

come visit me back ye....will update new n3...hehe

padin said...

tahniah, abad.. hee

Aefa said...

tahniah2x.. comel nyer :)

Anonymous said...

huhu , tahniah..semoga baby tue membesar dgn sihat..

Entri terbaru->Tutorial Submit Blog / Web ke Google

paan said...

huhu , tahniah ..semoga baby tue membesar dgn sihat..

Entri terbaru->Tutorial Submit Blog / Web ke Google

dnoBiz said...

alaihai tomelnye....

abad said...

thanksQ

sue/allya/zalya said...

comey nye.. ble lagi la turn sue nak dapat bby neh... kalu bby ada kedai segera mcm KFC, MCD, dah lame sue order... =)

miszyita said...

Sue nk baby..................?doa bbanyak...cnform nikah dulu k....hehehehehe....