Powered by Blogger.

Friday, November 16, 2012

DiSEBALiK RuPA.....

Salam semua sahabat ...... aku baru dapat IDEA ,tapi tak pasti IDEA ni ok tak untuk dikongsi bersama-sama sahabat sekalian alam.....

Biasalah...Otak aku ni cetek sikit berbanding Insan Lain yang Mempunyai IDEA yang Mencurah-curah Macam Air DiLautan....

Tak tahulah ...time aku tengah rekod surat kat pejabat....terfikir pulak kisah si Hamba Allah ni....
Sebelum ni aku pernah tengok Rancangan ni...tentu korang tahu rancang yang korang minat..aku terus terang bagitau...aku tak minat...RANCANGAN : Vokal bukan Sekadar Rupa ...COnform korang minat punya.... Aku just tengok Uji Bakat jea...sebab aku nak tengok ada tak Orang kampung try Join Uji Bakat...Alhamdulillah tiada sorang pun aku kenal.....

Tapi,kalo korang tengok Youtube ni...Korang mungkin memberi pandangan yang bermacam-macam terhadap Si Hamba Allah yang sorang ni....Aku Baca Comment kat YOUTUBE aku kira nak salah kat mamat ni taklah..sebab kita manusia biasa.... ( Mula dia dari Uji Bakat sampai sekarang..macam-macam pandangan dari segelintir masyarakat terhadap dia......tak kira ayat yang baik atau pun buruk..)  Kalo korang tengok balik...Korang sendiri NILAI lah sendiri.....Kenapa dia jadi begitu?? Apa motif dia ??Apa tujuan dia ??...dan sebagai nya....

Korang fikir sejenak setelah korang melihat gelagat dia...... 'bukan nak mengaibkan si Hamba Allah ni"


(ni ayat yang dia orang guna : Vokal Bukan Sekadar Rupa 2012 (Batu Pahat) Funny moment.)



28 ulasan:

CikMunBlogger said...

haha , hanya Allah je tahu XD

kitatauke said...

adehh..dah tgk video ni...ape yg boleh cakap...sedihh..

Badren Awang said...

alhamdulillah sahabat taw....

Badren Awang said...

alhamdulillah sahabat taw....

Maya said...

sedih betul tgk budak tu xD

Badren Awang said...

mmg sedih...nk kutuk pun xsanggup kn??

Mia Liana said...

dah tengok video ni. tu lah susah nak cakap. kesian pun ada...

Badren Awang said...

tak terkata........

Maya said...

haha. seriously, speechless habis. xD

Badren Awang said...

semua org ada pandangan tsendiri....he3

Cik Yaya said...

betul atau x dia je tau..
orang mcm2 perangai...heeee

Badren Awang said...

taw xpe....manusia

Nurulee said...

Haish. Speechless. Tk tau nak ckp mende. Sedih pun ada. T_T

Nurulee said...

Haish. Speechless. Tk tau nak ckp mende. Sedih pun ada. T_T

Badren Awang said...

klu liDah berbicara

AzRi AtHiRaH said...

nerves hamba Allah ni..nak jwb soalan gagap2..speechless..sedih..hehe

Badren Awang said...

nerves.............

Crack said...

Sungguh....kenapa nak gelakkan dia...dan kalo ya pun nak gelak...kenapa tak cut aja scene ni...enjoy malukan orang...apala -_-"

Badren Awang said...

taw xxpe...rancangan yang xboleh di ikuti...sbb dia banyak mengenakan peserta dan memalukan perserta

Aida Omar said...

walaupun dia menipu.. tapi tak patut betul gelakkan dia, mungkin dia nak sangat try ujibakat nie.

Badren Awang said...

mmg dia nk cuba....

sop said...

mmg betul la dia dr jepun.. :)

Nurina Izzati said...

betul ke dia dari jepun... erm..

Badren Awang said...

dia sendiri jea taw yg dia dari mana...

myliona said...

kesiannn

Badren Awang said...

mmg ksian...

Mat Jo said...

mat jo cuba fikir positif, mungkin flight dia pusing satu dunia dulu kot, sebab tu makan 3 hari baru sampai

Badren Awang said...

tu la pasal......atau pun dia x sihat time tu..tiba pengsan,buka mata jea dah 3 hari berlalu..