Powered by Blogger.

Tuesday, December 14, 2010

SeRaBut................DaLam KeteNaNgan

Senyap bila jiwa bengang......mmg lama dah aku tak update blog aku ni...aku buntu tak taw nk buat apa dah..........serabut dengan kerja...serabut dengan keadaam sendiri bila berjauhan dengan keluarga tersayang.....

Rindu nak bW...masa lbh byk melayan Fb dr blog...puas aku cuba mencari idea untuk mengupdatekan blog aku.....................

Aku rindu kat Blogger yg aku kenal n follow aku selama ni..............walaupun ada sebahagian dah berkubur menjadi blogger....namun jasa dia org tetap aku kenang...kerana banyak membantu aku..................

3 ulasan:

alinac lover said...

jgn tension2 ya

abad said...

ok......tQ

maCy said...

blog ni skali tggl ase na tggl agi. hehe