Powered by Blogger.

Wednesday, July 21, 2010

Kisah aku hari...yang sempoi.....dan award dari syida



Tak sangka....dalam keletihan...masih ada org yang sudi bagi award kat abad...

kaki memang letih hari ni...
bawa kawan g J.P.M PUTRAJAYA
biasalah guna kereta manual....memang patah kaki kalo dah kena jalan sesak.....
2 kemalangan abad nampak dalam perjalanan hari ni...abad tak sempat nak ambik gambar...
kemalangan di putrajaya pagi tadi 8.10pg - 21/07/2010
time nak pusing balik dari ke J.P.M
terdapat sebuah Van ford biru...yang dipandu seorang wanita telah terlibat dengan kemalangan...Alhamdulillah...wanita dan ank perempuan nya selamat...
Cedera Ringan.....
Time tu lah abad guna kepandaian yang ada untuk kawal traffic/lalulintas...walaupun tak di ikhtiraf sebagai marshall club lagi..he3

memang letih hari ni...mcm2 ragam abad lalui....dari pukul 5.30 pg-7.30 ptg

Bila on Blog...ada juga yang sudi bagi award....
ThanksQ so muCh


10 ulasan:

shiyda said...

letih eh ari ni ? xpe2 , g rehat . eheh thanks eh buat entri neh . =)

abad said...

letih...tapi blog kena layan.....

NaNaJoe said...

amboi bznye pakcik ni..hehehe...

award tu comel lor.. :P

LiFe KaMi said...

jalan tu free,tu yg byk keta bwa laju..must be carefull

abad said...

nana-org bagi abad ambik..hehehe

life kami-hujan pagi tadi jalan licin...kat area serdang xtau pula...mcm mn lori boleh xcden...nmpk bumbung jea lagi....yg lain dlm longkang highway

Che Armster said...

yep2.. masa aku nak pegi kerja kat cyberjaya tadi pun 2 kete terbabas dalam jarak tak sampai 100 meter.. sebijik tu siap dah tersangkut kat pokok kelapa sawit

abad said...

mmg blh tahan keta tu.....yg van pg tadi kesian kat ank dia jea....nsb xtercampak keluar..abad just jadi traffic pagi tu...

si[jari] telunjuk said...

bravo abad...bravo....bukan sng nak kawal traffik..

Nur Hawa Mohd Zin said...

bace entri terpandag wajahku...hehehhe...tahniah dapat award

molmolla said...

tahniah dpt award!! ;D