Powered by Blogger.

Monday, June 7, 2010

Nukilan dari ku......buat Mu



Salam 1 malaysia semua...setelah berbulan aku cuba untuk menghayati blog yang aku buat...
akhirnya tak sia-sia pengorbanan ku....terbayar dengan sekeping cek dari NUFF.....
mmg terbukti blog membawa pulangan yang lumayan sekiranya dihayati dengan lebih mendalam....dan semakin dalam kita menyelami blog....dan menjadi blogger tegar....kejayaan akan kita nikmati...walaupun aku seorang blogger yang tak secerdik blogger yang lain....namun aku cuba bangkit untuk membuktikan yang aku mampu lakukan dan cuba menjadi blogger yang berjaya...tapi aku kena belajar lagi dari blogger yang lain dan pakar sekiranya aku ingin berjaya....
dari segi penulisan memang aku tak seberapa bijak dan tak mempunyai kemahiran untuk berkata-kata...aku cuba lakukan yang terbaik demi kebaikan bersama....


Jutaan terima kasih abad ucapkan kepada semua blogger menjadi follower yang setia dan banyak membantu abad selama ini .
(macam ada award anugerah bintang popular pula......wakakakaka....)
kalo ada salah silap abad nak minta maaf(mcm hr raya pula dah minta maaf..wakakaka)...abad mohon agar blogger sekalian dapat membantu abad menjadi sebahagian blogger yang berjaya dan telah melangkah kepuncak kegemilangan...

9 ulasan:

m a h e y r a said...

tahniah !

stingray said...

tahniah~ ramai jugak yang dapat habuan bulan ni.

yang penting, kita support each other

loarenz said...

hehehehe3.....

~Blabberina~ said...

congrats! kita pun nak cashout,so lmbt lg la baru dpt cek

rutikeben said...

bila nk spon pok..wahahah

loarenz said...

ruti.....nggu diri sponser...

alinac lover said...

ala..bg la petua :(

NaNaJoe said...

tu dia...
dah bleh blanje nana ni ye~ :)

Melanau Blogger said...

wahhh..dapat check, tahniah.. semoga bertambah semangat semangat.

p/s: check saya pun sedang on the way.