Powered by Blogger.

Thursday, October 4, 2012

PERMOHONAN MAAF

ASSALAMMUALAIKUM

Salam 1 Malaysia kepada Sahabat Semua

ABAD nak minta maaf sekiranya ABAD tidak sempat untuk meninggalkan jejak kepada sahabat yang telah singgah ke BLOG ABAD yang serba kekurangan ...Cuma BLOG untuk memeriahkan keadaan Sahaja.


Laptop ABAD nak kena ForMAT .....Banyak file yang tak boleh di BACA.....Nak Download pun tak boleh...Lepas tu, ABAD Hanya boleh Jejak Kawan2 yang ada kat shoutBox sahaja...mana yang dah terlepas tu...ABAD tak boleh nk undur ke belakang...Payah Guna FIREFOX bila nak Bw......


Nak ForMAT tu yang masalah nya,POket Pun KerInG DaH Ni...Diharap kawan2 dapat meneruskan perjuangan yang belum selesai...........

7 ulasan:

Seri Bahasa said...

beli cd format atau download dari internet...format sendiri lg jimat kos...seri format 5-6 bulan sekali atau bila virus sangkut dari internet atau pendrive...

N. Kamarullah said...

Pok Nik cadang tukar pakai Ubuntu..kompem sihat dari virus.. ;)

Badren Awang said...

mmg plan nk beli Cd...format sendiri..tp,urat malas ni yg buat semua kerja xjd..hehehe

tirahzairi said...

its ok...hehe

Badren Awang said...

tak sampai hati kalo xziarah sahabat...

Cik.blogger said...

hehe...salam perkenalan...wah cantik header ^^

Badren Awang said...

tQ der...biasa jea...