Powered by Blogger.

Thursday, January 20, 2011

MeNcaRi KawaN BLogger YanG HiLaNG

Salam 1 Malaysia....kepada Blogger sekalian Alam....

Topik Hari ni aku nak mencari teman Blog yang satu ketila dulu yang rapat dan membuat blog aku menjadi warna warni kehidupan...

Kalo nak disenaraikan memang ramai yang abad kenali melalui dunia blogger ni....walaupun abad tahu dia orang masih aktif hingga ke la ni...abad tahu,mungkin dia orang tak sudi dah berkawan or mungkin ada sebab dia orang tak nak berkawan dengan abad ni...

Apa pun thanks Q so Much kat dia orang kerana memberi tunjuk ajar kepada abad....Tanpa dia orang abad tak kan sampai ke tahap ni....abad bukan yang celik I.T........cuma pandai menekan papan kekunci dan memegang tetikus jea....selebihnya abad tak reti sangat dan tak memahami apa yang hendak dibuat .....

Dengan tunjuk ajar dari dia orang lah abad dapat mengenali dunia blog...walaupun sampai sekarang abad masih mengkaji dan mempelajari dunia blog sebenar...namun abad patah sayap kerana orang yang selama ini membantu abad telah hilang sekelip mata dan senyap tanpa khabar berita...

Kesempatan ini abad nak ucap sekali lagi Jutaan terima kasih kat dia orang .....
Dan memohon maaf sekiranya ada salah silap sekiranya selama mengenali abad pernah buat salah dan silap....

Kalo korang kenal,tolong sampaikan salam abad kepada dia orang ni....dan bgtau dia orang ni...abad minta maaf..












Create your own banner at mybannermaker.com!

kalo abad ada hutang apa2...abad minta maaf...insyakallah dalam masa terdekat ...abad akan jelaskan sekiranya abad masih berhutang...kadang2...abad lupa ...kesibukan bekerja dan menjadi ayah sekarang membuat abad mudah lupa...

Harap maklum...

6 ulasan:

fiezah91 said...

adoh..emo na juak.. ilek2.. mek pun heran sine sidak pegi

abad said...

sine cdak g ooooooooo...puas cari..ada update blog tapi senyap mcm xsudi berkawan dah...

bukan photographer said...

diorg bizi gak kot

abad said...

setahun mmbzkn diri...........

CheQ PP JoY said...

2la..fy pon pelik bila nana tbe2 je menghilang..fy ada jgk wat entry mcm abad wat, n aie(darkbatman) ckp dia bz sbb da keje..mcm 2 la y fy tau..huhu

abad said...

fy abad dpt dh contact nana ari tu....melalui FB.....mybe ada org tolong sampai pesanan abad....hehehehehehe