Powered by Blogger.

Thursday, September 2, 2010

Mencari nama yang sesuai

Salam semua ........debaran bukan kerna Raya yang tak lama lagi...Debaran kerna Baby akan muncul pada hari raya or selepas raya.....................
Buntu mencari nama yang sesuai untuk bakal baby ku....

Nak minta tolong Blogger yang budiman mencari nama sesuai.........

Tapi abad xtau lagi BABY BOY or GiRL.....x scan pun.......
sesiapa yg bertuah akn mendapat......hadiah dari abad....

Kalo Laki nama depan dia AWANG
kalo pompuan nama depan dia DAYANG

14 ulasan:

alinac lover said...

wa...nk kasi nama apa ek~

Cik Jari said...

pompuan:

Sarah Nadia

lelaki:

Muhammad Zafran Zikri

abad said...

kalo pompuan depan dia ada DAYANG.....
Kalo laki depan Dia ada
AWANG.....

misyamissyou said...

wahh..tahniah nak dpt baby..suke2!!

Dayang Nur Intan
Awang Zulkifli Hakimi

hehe..ok tak??

abad said...

sedap nama.............kalo dapat nama semperna bulan syawal.....ada x?

misyamissyou said...

letak syawal ke..hehe..okay gak..name lelaki la..

abad said...

awang syawal...............

misyamissyou said...

cam kurang masuk je kalau letak syawal..

abad said...

DAH TU MCM MN?

Nur Hawa Mohd Zin said...

alamk...abad awe buntu gak...heheh...kalu awe..awe cari dalah buku nama-nama Islam..

fiezah91 said...

keturunan awg n dyg ka? jap pk.. heee :)

abad said...

auk.......

budak_nakal said...

awang haziq
dayang zubaidah

Bb Hussain said...

waahhh..nak dapat baby yer..tahniah..Bb takde idea la nak letak nama apa..hehe