Powered by Blogger.

Saturday, August 7, 2010

Rasa nak marah jea...........

Salam semua sahabat ku yang ada di laman sesawang .....hari ni aku tak tahu..perasaan nak marah jea kat orang....terutama berkenaan FB kawan2 yang add abad....n kawan2 yang rapat dengan abad.. abad cuma nak nasihat kawan2 yang letak gambar seksi dalam FB...agak2 la...Kalo anak dara pun ok ckit,tapi jangan buat...hahahaha..ni perempuan bergelar isteri....korang dah ada suami...
walaupun abad ni jahil ckit pasal agama...abad ingat dan berpijak d bumi nyata...KECANTIKAN SESORANG WANITA HANYA UNTUK SEORANG SUAMI....bkn lelaki yang dia tidak kenali...dan kecantikan bukan untuk kawan2

*gambar bawah ni xpa la........ko nak letak kat FB korang

Sebahagian manusia yang tak sedar diri....
yang atas ni conform korang nak

*Cuba letak gambar mcm ni xpa juga...nampak solehah......kemas.bertudung.....walaupun dalam toilet bergambar...(jgn marah kawan)

nampak ayu bila berpakaian dan bertudung bila bergambar....

*gambar hiasan ...jgn marah awe..abad pinjam

6 ulasan:

D Lady J Spa said...

GMBR NO DUA TU MCM NK MINTAK PENYEPAK AJA..HAHHAA

iza said...

Salam...

Kata2 yg berbisa tp nasihat nk cukup bermakna.

Nur Hawa Mohd Zin said...

salam abad
heheh...jadi model blog abad ye...takpe...heheh..demi kebaikan..wallah!

fiezah91 said...

mek nak minjam gambar 1st ya pake engkah kat fb mek..heee

DaHLia said...

erm samalah,
sis bukanlah nak kaata sis ni baik sangat...tapi tergezut gak dgn sorg blogger pompuan..
bukan nak ngumpat, tp nk jadi iktibar kepada semua...
blogger tu memang sis jarang masuk blog dia..hari tu masuk blog dia, dah nampak gambar dia bergambar xpakai tudung..so xkisah pun, hak org nak pakaitudung or tak...then kali ke2 gi blog dia, nampak gambar pakai tube yang menampakkan dada gebu dia.. bila usha2 blog dia, ada gambar Facebook dia gambar lengkap bertudung litup, manis dan ayu sekali..

Time tu tatau nak tegur ke tak...kang tegur kang kata jeles lak sbb dia cun dan seksi..sis ni apa yg ada..

so sebaiknya yg perempuan ke lelaki ke, toksah laa nak tayang apa2 yg tak patut ditayang tu... Even dalam gambar sekalipun..Ni internet ni macam2 boleh jadi

abad said...

abad sokong sangat sis.....dahlia