Powered by Blogger.

Thursday, July 15, 2010

salah siapa?????????????


Bukan aku nak salahkan semua wanita..........cuma nak peringatkan pada wanita...
sesungguh nya aku seorang lelaki serba kekurangan....namun aku sedih bila melihat wanita terlampau mendedahkan diri.....susuk tubuh yang ayu dan badan yang ManToP....hehehe..Mata lelaki mata xmelihat bila awek terdedah sesuatu yang menghairahkan....Aku puas melihat awek yang guna baju senteng/singkat....bila membongkong ke depan conform ...nampak seluar kecik...kalo setakat seluar kecik xpa juga...ni lurah DENDAM perghhhhhhh......
BeRiNgaT Lah Awek...bukan aku Nak KutUk AweK guna PakaIaN MacaM tu...KoraNg keNa Berhati2...Korang Nak Ke OraNG tengOk FrEE KoRang PUnYa...SEmuA Tu Hak SuaMi KoRang NantI.....Kalau SekaRanG KoRanG Tak JaGA mAruah Dan Hak KoraNg...KoranG aKan MenYesaL.....KaLau JeNis OraNg TeNgok SekejaP taK pa la...Kalo siap rakaM apa YanG dia Orang Lihat...Letak DaLAm YOUTUBE......n BLoG dia Orang...KoraNG NAk K?


BerInGAtLAh seBelUm Kena...KiTa Manusia SeRba KekuRanGAn

19 ulasan:

NaNaJoe said...

hurm..
sgt menggodakan..
pakai g string xmenahan~ :D

Ahmad Zaki said...

Assalamualaikum... eh.. nana, awk pun ade kat komen ni..

Btw, skrg senang sangat nk tgk p'puan tayang bentuk body 3 peringkat, tak kiralah sama ada yg solid atau yg rasa boleh selit hp kat lipatan perut..

sy cuba jg menahan dari "terpandang" lebih dari sekali dan tidak lama2... diaorg x malu pakai ketat2 mcam tu, sy pula yg malu nak pandang... Mungkin diaorg bangga tayang dada & body utk santapan mata org ramai...

Klu dah namanya p'puan, susah kucing nak tolak ikan melainkan kucing puasa...

indigenous girl said...

abad.
ajar mira cara nak buat box2
"anda mungkin juga bla bla bla"
tuh..
please :)

budak mentah lagi nih.
biase lah.
semua nye serba x tahu.

p/s: ade ke kucing yg puasa? haha :P

abad said...

thanksQ .......mmg kucing xpuasa kalo orang kat kuching sarawak insyakallah ada yang berpuasa.....heheheeheee

manusia xdapat nak elak kalo benda mcm tu dah tertonjol dpn mata...xkira hari pun..bln puasa pun kang tertengok juga....payah sngt nak elak...ada magnet kot...

Yuni Aisyah said...

erm..perkara camnie dah byk berlaku..yg x bertudung tu nak seksi2 x bpe na kesah sgt..nie yg bertudung tp pakai cam org x btudung yg xleh bla..pakai tudung je lebih tp baju senteng gak..lengan pendek gak..baju ketat gak pakai..hurmm..yg x bleh bla..bila duduk tu nak cover2 baju yg dia pakai tu..kalo dah tau x slesa jgn la pakai..

MyToha said...

godaan dunia..
memang mencurah-curah...
ramai gadis2 makin seksi meksi..
budak sekolah rendah pun pandai mekap2...
bila dah dewasa?
wow!!

abad said...

Yuni-ada yang guna tudung..tapi baju kalo sampai siku xpa juga...ni baju nampak ketiak,,,bgs xpayah guna tudung......abad kesian sbnrnya.

myToha-Dunia semua

Cik Shiqa said...

erm mcm ni la dunia skang. yg slah wat2 betul :(

iza said...

Salam...

huhu....bahaya ni...baju pun boleh kongsi dgn adik2 kecik, sama2 muat, jimat belanja....

Remaja sekarang sudah hilang sifat malu. Kadang2, bila orang pandang dan usha lama2, tau pulak nak tarik baju turun bawah (gbr no 2 tu...)

Entah pada siapa la mereka ni nak tayang body....Utk apa ya? Maka tak hairan la jika skrg ni ramai yg terjebak dgn maksiat.

wachak said...

Lagi maju / moden tamadun dunia lagi kebelakang perangai masing2. Dah jadi macam zaman jahilliah lak wa rasa. begitulah mahalnya harga kemajuan yg kita bayar. renung2kanlah ...

ps: rasa cam nk wat kempen lak guna banner letak kat blog ~ ' HENTIKAN gangguan seksual terhadap lelaki ' :)

kerangRebus said...

haih/..payah ni..dak2 ppuan skg sukeeeeee sgt berpesyen2..haihh

nuriz said...

tutup atas bukak bawah..apa halll?

MyToha said...

tutup atas, bawah bukak...
tutup bawah, atas bukak...

lg truk...
atas bukak, bawah bukak...

si[jari] telunjuk said...

erm....sebenarnya kita harus mengajak semua org unt merenung diri...kalau kita sound sorang2,mmg takkan terlarat sebabnya perempuan kan terlalu ramai...pe yg penting,gunaknlah akal sebaik mungkin dan bercintalah pakai otak...

abad said...

betul tu cik jari.....abad nak peringat kat semua termasuk adik beradik sendiri......beringat sebelum kena......

Tokabaut said...

sgt menarik...alhamdulillah..teruskan sebaran info ini...supaya semakin disedari kaum wanita

edy said...

keunikan semulajadi hehe

abad said...

memang keunikan alam

Arisa Mihashi said...

erk.memang seksi betul perempuan zaman sekarang tapi lelaki pon jagalah pandangan tu.dua2 pihak yang patut memainkan peranan.janganlah nak menyalahkan perempuan je.ini pon dari mind set lelaki jugak.kepada gadis2 semua,jagalah aurat kita.