Powered by Blogger.

Friday, February 26, 2010

MaSaLah OrG KiTa..



TeNgok DaN reNUNGkan....(BaNgsA n AgaMa) SiapA yG TeNgaH BEratur Beli Tiket,BukaN tiKet BUS or WayaNG...rAsa xberSalah,Dengan Baju mElayu BersaMpiNG ReleX jeA..heeheeee...

12 ulasan:

admin said...

tu pegawai nak check ada orang melayu beli ke tidak kot.. haha

abad said...

Heeeee...yelah,tumpang sekaki...PiC sebagai hiasan Maulidur Rasul..hehe

nyna said...

ish
kedai paling laris tu.
huhu

abad said...

mmg kDai tu mngalahkan kDai lain yg ada d pasaraya....

Zephyr said...

Malayisa boleh :(

Aidi-Safuan said...

alahai..jangan la salah sangka. entah2 coincidence je kot dia ada kat depan tuh. tah2 tengah tunggu anak beli makanan kat kedai sebelah ke. :)

abad said...

Memang Org Suka Berkunjung kat kedai tu nak tengok No.Pendaftaran Kereta...Special x or Top 10.hehe

Ameen Muslim said...

assalamualaikum,

ini kali pertama saya meninggalkan komen di sini. nice entry. penuh tadzkirah utk menjadi pedoman sbg muslim/muslimah sejati. teruskan menulis.

btw

http://ameenmuslim.blogspot.com

perkongsian ilmu sangat saya dahagakan.
folower needed..

Dashing Days said...

kalau die malu takde nye die siap dress up bergaya semata nak beli number ekor..tu makne nye xmalu hee

tricksrex said...

tak leh blah..
siap bersamping bagai masuk kedai toto plak..
spoil la

sugar2 kapas strawberry said...

muahahahaha..tergelak tgk...
saje2 kot dtg melawat tny kaba..hak2

Deco [MisS N] said...

*utamakan pandangan Allah daripada pandangan manusia*
*hati bila dikotori,bisikannya bukan lagi kebenaran*